Jag kan fortsätta med mitt jobb utan att känna smärta

Hallå, hallå! Det gläder mig att du har klickat dig in hit för att läsa ett inlägg. Dagens inlägg ska främst handla om företaget Svågans Beröring & Massage, till dem vände jag mig för en massage i Hudiksvall när jag kände att min kropp var i behov av det. Ifall någon av er skulle vilja veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

På mina vardagar är jag mycket ute i skogen då jag jobbar med skogs- och lantbruk, jag har haft samma jobb sedan jag tog studenten för tre år sedan. När jag är ute i skogen och arbetar krävs det mycket av mig då det är ett väldigt fysiskt jobb, min kropp får konstant arbeta. Anledningen till att jag tar upp det här är för att det är anledningen till varför jag behövde gå på massage för ett tag sedan. Av allt det fysiska arbetet har min kropp påverkats väldigt mycket, både positivt och negativt. Det negativa är att jag har fått väldigt ont i min rygg och därför har jag gått på massage i Hudiksvall, vilket har mjukat upp min kropp något oerhört. Tack vare den massagen jag får hos Svågans Beröring & Massage kan jag fortsätta jobba med det jag älskar, jag har även börjat tänka mycket mer på ergonomi och liknande. Allt det tillsammans gör att jag kan jobba med skogs- och lantbruk utan att behöva oroa mig för smärta och likande. Det är ändå framförallt massagen som gör mest för mig, den gör mer än att bara mjuka upp min rygg och mina axlar. Utöver det medför den ett automatiskt lugn i min kropp och jag känner mig genast mer nöjd med tillvaron. Nu känns det som att jag spårar ut lite, hur som helst ville jag egentligen bara rekommendera det här företaget och deras massage i Hudiksvall.